Olav de Lange nieuwe directeur CreditDevice

Olav de Lange nieuwe directeur CreditDevice

Olav de Lange is per 4 januari samen met Robbert Geluk verantwoordelijk voor het management van CreditDevice. In deze nieuwe functie neemt hij o.a. de taken over van Hans-Peter Vloemans, die zich vanaf januari volledig gaat richten op CreditDevice International.   

Even aan je voorstellen

Terwijl ik dit stukje schrijf, raast storm Bella over ons land en heerst nog steeds die vermaledijde coronacrisis. Het is buiten donker en herfstachtig – Ik zou de voorkeur geven aan een witte en koude kerst en wat pittoreske Anton Pieck plaatjes. Maar hoe erg de coronacrisis ook is en hoe graag ik zou willen dat het mijn ideale weer is, zit ik met een glimlach naar buiten te kijken en denk ik ‘nog 1 week en ik mag starten bij CreditDevice’.

In januari 2021 begin ik aan een hele mooie nieuwe uitdaging. Ik ga bij een geweldig bedrijf werken! Ik ben trots dat ik de kans heb gekregen om bij CreditDevice aan de slag te gaan. Het is een eer en geeft ongelofelijk veel energie om samen met iedereen van CreditDevice te gaan samenwerken en onderdeel van het succes te kunnen zijn.

Misschien is het wel leuk om wat meer over mij persoonlijk te vertellen. Mijn naam is Olav de Lange en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik woon daar al 52 jaar. In Amsterdam heb ik met mijn geliefde onze twee zoons grootgebracht die inmiddels uit huis zijn en studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Naast het lezen van autobiografieën van grootse leiders, lekker eten en mijn vrijwilligerswerk bij de kindertelefoon, word ik gelukkig van wielrennen. En dan vooral van het beklimmen van bekende bergen uit de Tour de France. Ook houd ik van zeilen over de Nederlandse wateren of internationale zeeën. Last but not least geniet ik wanneer mijn favoriete club in het weekend 3 punten kan bijschrijven.

Mijn carrière startte toen ik na mijn studie politicologie een baan ging zoeken en ik als verkoper bij mijn eerste credit management bedrijf terecht kwam. De eerste jaren daar waren een geweldige ervaring. Ik kreeg daar de kans om mezelf te ontwikkelen als verkoper en later als manager. De ervaring en ‘stijl’ die ik daar heb opgedaan en meegekregen, zijn altijd een leidraad gebleven voor mijn handelen in mijn carrière en vormt de basis voor mijn latere zakelijke successen. Overigens is het leuk om te melden, dat deze eerste baan ook mijn eerste kennismaking met Hans Geluk was.

Na bijna 25 jaar actief te zijn geweest in de wereld van credit management, wordt CreditDevice de vierde credit management organisatie waar ik ga werken.

Tot slot deel ik graag een levensmotto met jullie. Eén van mijn favoriete bands is Supertramp en een van mijn helden is Winston Churchill. In het liedje ‘Fool’s Overture’ van Supertramp is een stukje uit een beroemde toespraak van Churchill verwerkt. Zeker op commercieel vlak kan CreditDevice van me verwachten dat ik me in lijn met deze woorden zal inzetten.

“We shall go on to the end.
We shall defend our island, whatever the cost may be.
We shall fight on the beaches, We shall fight on the landing grounds,
We shall fight in the fields and in the streets,
We shall fight in the hills;
We shall never surrender”

Nieuwe berichten

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vraag een demo aan

Contact

Heb je een vraag?

Geen probleem wij helpen je graag persoonlijk verder! Neem gerust contact met ons op. 

Olav de Lange nieuwe directeur CreditDevice

Olav de Lange nieuwe directeur CreditDevice

Olav de Lange is per 4 januari samen met Robbert Geluk verantwoordelijk voor het management van CreditDevice. In deze nieuwe functie neemt hij o.a. de taken over van Hans-Peter Vloemans, die zich vanaf januari volledig gaat richten op CreditDevice International.   

Even aan je voorstellen

Terwijl ik dit stukje schrijf, raast storm Bella over ons land en heerst nog steeds die vermaledijde coronacrisis. Het is buiten donker en herfstachtig – Ik zou de voorkeur geven aan een witte en koude kerst en wat pittoreske Anton Pieck plaatjes. Maar hoe erg de coronacrisis ook is en hoe graag ik zou willen dat het mijn ideale weer is, zit ik met een glimlach naar buiten te kijken en denk ik ‘nog 1 week en ik mag starten bij CreditDevice’.

In januari 2021 begin ik aan een hele mooie nieuwe uitdaging. Ik ga bij een geweldig bedrijf werken! Ik ben trots dat ik de kans heb gekregen om bij CreditDevice aan de slag te gaan. Het is een eer en geeft ongelofelijk veel energie om samen met iedereen van CreditDevice te gaan samenwerken en onderdeel van het succes te kunnen zijn.

Misschien is het wel leuk om wat meer over mij persoonlijk te vertellen. Mijn naam is Olav de Lange en ik ben geboren en getogen in Amsterdam. Ik woon daar al 52 jaar. In Amsterdam heb ik met mijn geliefde onze twee zoons grootgebracht die inmiddels uit huis zijn en studeren aan de Universiteit van Amsterdam.

Naast het lezen van autobiografieën van grootse leiders, lekker eten en mijn vrijwilligerswerk bij de kindertelefoon, word ik gelukkig van wielrennen. En dan vooral van het beklimmen van bekende bergen uit de Tour de France. Ook houd ik van zeilen over de Nederlandse wateren of internationale zeeën. Last but not least geniet ik wanneer mijn favoriete club in het weekend 3 punten kan bijschrijven.

Mijn carrière startte toen ik na mijn studie politicologie een baan ging zoeken en ik als verkoper bij mijn eerste credit management bedrijf terecht kwam. De eerste jaren daar waren een geweldige ervaring. Ik kreeg daar de kans om mezelf te ontwikkelen als verkoper en later als manager. De ervaring en ‘stijl’ die ik daar heb opgedaan en meegekregen, zijn altijd een leidraad gebleven voor mijn handelen in mijn carrière en vormt de basis voor mijn latere zakelijke successen. Overigens is het leuk om te melden, dat deze eerste baan ook mijn eerste kennismaking met Hans Geluk was.

Na bijna 25 jaar actief te zijn geweest in de wereld van credit management, wordt CreditDevice de vierde credit management organisatie waar ik ga werken.

Tot slot deel ik graag een levensmotto met jullie. Eén van mijn favoriete bands is Supertramp en een van mijn helden is Winston Churchill. In het liedje ‘Fool’s Overture’ van Supertramp is een stukje uit een beroemde toespraak van Churchill verwerkt. Zeker op commercieel vlak kan CreditDevice van me verwachten dat ik me in lijn met deze woorden zal inzetten.

“We shall go on to the end.
We shall defend our island, whatever the cost may be.
We shall fight on the beaches, We shall fight on the landing grounds,
We shall fight in the fields and in the streets,
We shall fight in the hills;
We shall never surrender”

Login

Kun je niet inloggen?

Bel ons op + 31 71 36 400 60. Dan zorgen wij ervoor dat je wel kunt inloggen.